Inför Dalen

Efter en tung bortamatch mot Borås så lossnade det ordentligt i onsdagens match mot Tyringe. Ju längre match led, ju bättre spelade Mörrum Hockey och i den sista perioden så visade killarna att de var numret större. Nu är det dags att ta nästa trepoängare när HC Dalen kommer på besök. Följande förutsättningar gäller inför fredagskvällens match på Jössarinken. Nu kör vi så det ryker!

Matchstart: Fredagen den 10:e januari klockan 19.00

Arena: Jössarinken, vägbeskrivning hit hittar du här!

Biljettpriser:
Vuxen: 100-140 kronor,
Pensionär: 80-120 kronor,
Ungdomar 0-18 år: 0 kr (legitimation krävs).

Fullständiga biljettpriser hittar ni här: Biljettpriser hittar ni här!

Förköp: Köp biljetten billigare och i förväg

TV-sändning: TVGOIS1 sänder kvällens match. Sändningen kostar startar 18.45, kostar 99 kronor och länken som tar er vidare till köp av denne hittar ni här!

VIP-en: Vill man ha något gott och drick eller äta så är VIP-en öppen för alla i arenan från 17.30. Det enda man behöver göra är att ange sitt namn till Entrévärden. Varmt välkomna in.

Ombyggnation Jössarinken

Karlshamns Kommun satsar i Mörrum och bygger ny träningshall! Detta medför under säsongens gång att större delar kring Jössarinken kommer att vara en byggarbetsplats. Parkeringsplatserna tätt inpå ishallen minskar då den norra parkeringen bakom hallen, parkeringen utanför gamla kansliet och halva parkeringen på grusplanen kommer att vara arbetsplats. Det finns ett begränsat antal parkeringsplatser runt ishallen och det är att rekommendera att parkera längs med Ringvägen och angränsade gator under säsongens gång.

Läget i truppen: Till fredagens match så är alla spelare tillgängliga till att bli uttagna. Av lånen som varit med under säsongens gång så kommer Oliver Nilsson (Tingsryd) och Dennis Finn-Olsson (Kristianstad) att medverka i fredagens match mot HC Dalen.