Varmt välkommen, Mattias Jurovaty och grattis Stig Mattisson – Presentation av resursförstärkning nr 7

Mörrum Hockey förstärker sin organisation med en mängd synnerligen intressanta personer gällande såväl gamla Goisare som helt nya individer som tidigare inte haft uppdrag i vår förening. Vi hälsar den mångårige Goisaren Mattias Jurovaty mycket varmt välkommen in i vår förenings nya projektgrupp! 

Vi hälsar Mattias Jurovaty varmt välkommen in i vår nya projektgrupp och vi väntar inte utan kickar istället igång en ny presentation och tävling gällande resursförstärkning nr 7.

Vi vill dessutom gratulera Stig Mattisson som vinner priset enligt nedan. Kontakta martin.ingvarsson@morrumhockey.se när du önskar boka dina två VIP-biljetter.

Mörrum Hockey´s ordförande Anders Gustavsson har under en längre tid arbetat med att rekrytera kompetenta individer som framförallt skall förstärka vår marknadsgrupp, men även inom en rad andra områden.

Alla dessa namn som är klara för att kliva in i Goiset kommer att presenteras på ett speciellt sätt och vi kommer erbjuda kostnadsfria tävlingar på FB där vi låter dig gissa namnet på aktuell person. Information kommer finnas till varje individ och vi kommer publicera en vinnare som vinner två st VIP-menyer till valfri match innehållande sittplats VIP, mat och en dryck, kaffe och kaka. Värde 395 kr/person. Vinnaren kommer att publiceras på vår hemsida och på våra sociala medier ca 40 timmar efter det att tävlingen startat. Kriterierna för att kunna vinna är rätt namn i kommentarsfältet, gillat FB-sidan samt gillat och delat inlägg.

Presentation av kompetensförstärkning nr 7:

– Bor på landet
– Är inte för gammal
– Ej småmullig
– Kul att titta på
– Gift med en egenföretagare
– Kommer att synas ute i regionen och inte bra på Jössa

 

Lycka till med ditt förslag och förhoppningsvis är du en vinnare i vår sjunde tävling!

#baragoisare