Sun 17 Jan Slut
Hockeylag TRO 3
Hockeylag MÖR 2
Sun 17 Jan Slut
Hockeylag KAR 4
Hockeylag VIM 2
Sun 17 Jan Slut
Hockeylag MAR 0
Hockeylag VIS 6
Sun 17 Jan Slut
Hockeylag HUD 7
Hockeylag SKÖ 4
Sun 17 Jan Slut
Hockeylag DAL 2
Hockeylag NYB 5
Wed 20 Jan 19:00
Hockeylag VIS -
Hockeylag KAR -
Wed 20 Jan 19:00
Hockeylag VIM -
Hockeylag DAL -
Wed 20 Jan 19:00
Hockeylag MÖR -
Hockeylag NYB -
Wed 20 Jan 19:00
Hockeylag HUD -
Hockeylag TRO -
Wed 20 Jan 19:00
Hockeylag SKÖ -
Hockeylag MAR -

Inför GOISET – Huddinge

Då är det äntligen dags för Allettanhockey i Jössarinken. Den östra seriens ohotade etta Huddinge står för motståndet i dagens match. Huddinge vann i grundserien 19 av 22 matcher med en målskillnad på 115-50.

-Huddinge är alltid bra. De har dessutom rutin av att spela den här typen av matcher. Men de kommer hit till Jössa efter en åtta timmar lång bussresa. Vi är redo och kommer att bjuda upp till match, säger huvudtränare Thomas Engman.

Några spelare att hålla ögonen på i gästande Huddinge är rutinerade duon Björn Jonason och Kim Lennhammer samt kämpen Joakim Hälleström.
I Mörrum har äntligen skadeläget ljusnat och tränare Engman har en ordinarie trupp att tillgå.

-Under lördagsträningen hade vi samtliga spelare på is för första gången denna säsong. Vi har 2 målvakter, 8 backar och 15 forwards som konkurrerar om de 22 platserna i premiärtruppen. Min spelidé bygger på att vi har fyra formationer som bidrar så det känns inspirerande att vi har konkurrens på alla positioner, säger Engman.

Tränare Thomas Engman är trots skador, coronanedstängningar och tomma läktare väldigt med grundserien.

-Vi gjorde en riktigt bra grundserie och fick bevisa för både fans och alla experter att vi är ett bra lag. Våra unga målvakter Didrik och Emil gör båda riktigt bra ifrån sig under hela hösten. Vi har en backsida där vi har en bra mix mellan rutin och ungdomlig entusiasm. En back som jag vill lyfta fram är Linus Björk som gått från klarhet till klarhet under hösten. Offensivt har vi en riktigt mix mellan hårt jobbande spelare och produktiva spelare, säger Thomas Engman.

I Allettan väntar tuffa matcher mot Troja Ljungby, Nybro, Karlskrona, Vimmerby, Huddinge, Visby, Dalen, Mariestad och Skövde. För tränare Engman är endast lagen från den västra serien nya bekantskaper.

-Jag känner att jag har bra koll på de flesta lagen. Lagen som vi mötte i grundserien har vi stenkoll på och jag har ju förflutet i den östra serien så Huddinge och Visby har jag koll på. Dalen spelade riktigt bra mot Visby i fredags och Mariestad och Skövde är lag som allt som oftast är med i Allettan och playoff, säger Thomas Engman.

Match: Mörrum – Huddinge
Arena: Jössarinken
Matchstart: söndag 10/1 16.00
Webb-TV: live.hockeyettan.se
Statistik: stats.swehockey.se
Odds (ATG): 1: 3,92 , X: 4,60, 2: 1,57

Ni som vill se matchen i tv-soffan hemma kan köpa matchen här.

Streama Mörrum – Huddinge

Stöd Mörrum Hockey och vinn halva potten, köp soffbiljetter:

Köp Soffbiljett tillika 50/50 Mörrum – Huddinge

Swisha (antal biljetter x 50 kr): 123 690 60 36

Info i meddelandefält: SOFF

Vi vill även uppmärksamma vår kampanj “Goisets resa i Allettan”

#baragoisare