Sun 28 Feb Slut
Hockeylag DAL 2
Hockeylag MAR 0
Sun 28 Feb Slut
Hockeylag KAR 4
Hockeylag HUD 2
Sun 28 Feb Slut
Hockeylag TRO 3
Hockeylag SKÖ 1
Mon 01 Mar Slut
Hockeylag VIM 2
Hockeylag NYB 4
Wed 03 Mar 18:00
Hockeylag TRO -
Hockeylag NYB -
Wed 03 Mar 19:00
Hockeylag MAR -
Hockeylag DAL -
Wed 03 Mar 19:00
Hockeylag KAR -
Hockeylag MÖR -

Mörrum förlorade mot Skövde

Mörrum Hockey förlorade en väldigt jämn match på Jössarinken mot Skövde IK med 1-2. 

Mörrum hade en riktigt bra chans att skapa utrymme nedåt i tabellen vid tre poäng ikväll. Då var det, från start, klart att Skövde inte skulle vika ned sig utan körde på som få lag gjort på Jössarinken. Gick all-in från första stund och satte en enorm press och ofta med alla tre forwards. Skapade oreda och Mörrum hade problem att spela sig ur denna press. Dock då Mörrum gjorde detta kommer vi till längre anfall och skapar chanser. Vi skall under inga omständigheter förringa Skövde IK som lag, vilket vinner rättvist tillslut då de stänger ned matchen i tredje perioden på ett imponerande sätt. Dock vill vi höja Skövdes Mv Hugo Fagerblom som gör en strålande match ikväll och verkligen bidrar till att Skövde åker hem med samtliga tre poäng.

Vi har fortsatta problem att leverera i numerärt överläge och vi hade chanser ikväll, men återigen utan produktion. Frågan är när det skall lossna för våra PP-formationer?

Nu är det HC Dalen som väntar på söndag hemma på Jössa och alla matcher är extremt viktiga nu. Gäller att ladda om och se framåt då det är många matcher kvar att spela.

Matchfakta:

Mörrum Hockey – Skövde IK 1-2
Skotten: 32-29

1-0 Marcus Paulsson ass Adam Bäckstrand
1-1 David Lundmark utan ass
2-1 David Lundmark ass Alexander Henriksson och Axel Abrahamsson

#baragoisare