Sparbanken dubblar JSB!

Intresset för Patrik Erikssons legendmatch mot Tingsryd i Jössarinken på lördag (11 februari 16.00) är enormt. Under loppet av några timmar igår kväll köpte hundratals personer biljett. Jössarinken ser ut att kunna bli välfylld för första gången på mycket länge.

”Puttes” arbetsgivare JSB tyckte att hans initiativ var så bra att de beslutade gå in och sponsra matchen med fem kronor för varje åskådare i hallen.

JSBs generösa bidrag har väckt intresse från flera andra företag och privatpersoner. Sparbanken i Karlshamn har bestämt att man dubblar JSBs insats och lägger tio kronor per åskådare!

Från Dalarna meddelar två gamla Goisarlegendarer i ett videoklipp att man vill vara med och hjälpa klubben. Det är Jens Bergenströms och Ola Sundbergs företag – JB32 och Intersport, Borlänge – som lägger fem kronor vardera. ”Jensa” spelade fyra säsonger i Allsvenskan för Mörrum innan han tog klivet till Leksand och Elitserien. Ola å sin sida gick åt andra hållet: han kom från Leksand och Elitserien när han skrev på för Mörrum sommaren 1987. Han gjorde tre säsonger hos ”Laxarna” och blev en publikfavorit tack vare sin märkliga skridskoåkning och målfarlighet. ”Jensa” är en av spelarna som kommer att finnas med på isen på lördag.

Följande företag och privatpersoner har hittills meddelat att de ställer upp med ekonomisk stöttning under ”Puttes” legendmatch:

Sparbanken 10 kronor
JSB 5 kronor
Intersport Borlänge 5 kronor
JB32 AB 5 kronor
Gunnar Karlsen 2 kronor
Derome 2 kronor
Flytt i Syd
1 krona
Länsförsäkringar 1 krona
Hans Eriksson 1 krona

Vill du också vara med och bidra? Hör i så fall av dig på mejl till [email protected]

Här köper du biljett till matchen:

Legenderna på Jössa | Biljettkiosken