Edwin längtar redan efter den avgörande passningen

Edwin Hansson, 21, blir den femte spelaren med Mörrum som moderklubb som skriver på för säsongen 2023/24.

”Det kommer att bli full gas till hösten! Jag vill tävla och jag vill utvecklas. Jag är oerhört sugen på hockey igen efter mina två hjärnskakningar och längtar som bara den efter att få göra ett mål, eller kanske ännu hellre: en snygg framspelning!”

Edwin har missat stora delar av de två senaste säsongerna på grund av smällar mot huvudet. Men i januari, när behovet var som störst och Mörrum stod med ena benet i avgrunden, kände Edwin att han var redo för spel igen. Det blev ett tiotal matcher i Goisets tröja i vårserien och en lyckosam avslutning, för både Edwin och Mörrum.

Mörrum spelade som i trance de tre sista omgångarna och Edwin fick till och med göra ett avgörande mål på bortaplan mot topplaget Huddinge.

”Slutet av förra säsongen blev som en försäsong för mig. Jag försökte bara komma in i allt igen. Nu ska det bli jätteskönt att kunna träna ordentligt en hel sommar och bygga upp kroppen”.

Edwin har träffat en expert på hjärnskakningar och fått tips och råd hur han ska lägga upp träningen och hur han ska hantera potentiellt riskabla situationer på isen.

”Mörrum verkar ha hittat rätt igen, det finns en plan med allt. Det ska bli jätteroligt att åka ut på Jössa till hösten!”

LAGBYGGET 2023/24

#1. Martin von Schoultz, mv.

#3. Tobias Brahm, b.
#23. Linus Björk, b.
#?. Hugo Lindman Gustafsson, b.
#86. Isak Ask, b.
#96. Filip Brahm, b.

#11. Samuel Wälimaa, f.
#15. Edwin Hansson, f.
#16. Marcus Paulsson, f.
#17. Mathias Kemppi, f.
#32. Ivan Björkly-Nordström, f.
#?. Vilmer Stahmann, f.

Foto: Hockeyettan Live