Senaste nytt inför Sölvesborg och Pantern

Mörrum Hockey spelar i helgen två träningsmatcher. På lördag blir det bortamatch i Sölvesborg (15.00) och på söndag klockan 16.00 kommer IK Pantern på besök till Jössarinken.

”Tidigare har vi haft mest fokus på försvarsspelet, men nu har vi börjat gå in mer på spelet med puck och powerplay och de offensiva delarna. Vi börjar få ihop helheten. Förhoppningsvis kommer vi att vara det spelförande laget i båda helgens matcher. Det ska bli intressant att se hur vi agerar i den situationen”, säger tränaren Richard Melkersson.

Planen är att så många spelare som möjligt ska få istid. Målvakterna kommer att stå varsin match. Backen Joel Ohlsson är inlånad från Tingsryd. Inga skador finns att rapportera.

Träningsmatcherna mot Sölvesborg och Pantern blir nummer fyra och fem i ordningen. Återstår gör sedan bara match nummer sex: Troja på bortaplan.

”Sex matcher känns kanske som en för lite. Sju hade varit idealiskt, men av olika anledningar gick det inte att få till. Vi satt länge och väl och väntade på besked från ett par klubbar, men till slut sa de nej”.

Ungdomar 0-15 år går in gratis mot Pantern på söndag, övriga betalar bara 50 kronor! Biljett köper du via den här länken.

Säsongskort från bara 1000 kronor tecknar du här: Säsongskort 2023/2024 – Tickster

Medlemskap: Medlemskap 2023/2024 – Tickster