Eftersnack: KHK-Mörrum 4-1

Mörrum Hockey kämpar väl i derbyt på bortaplan mot serieledarna Karlskrona och har poängchans ända in i slutminuten, då hemmalagets Jesper Solomon-Frisell sätter 4-1 i tom kasse.

”Vi gör en hyfsad insats i två perioder, men är alldeles för bleka med pucken. I sista perioden bjuder vi upp till kamp och har möjligheter att göra både ett och två mål. Det finns många bra saker som vi tar med oss härifrån idag”, säger Mörrums tränare Richard Melkersson.

Alexander Bergström gav KHK ledningen i första perioden, men Hugo Lindman Gustafsson kunde kvittera när han gjorde sitt första mål i Mörrumströjan. Jesper Solomon-Frisell sköt 2-1 innan periodpausen, och i andra perioden drog Goiset på sig några utvisningar och Karlskrona och gamle Goisbacken Martin Fransson utökade till 3-1 i powerplay.

I tredje perioden var det istället Mörrum som fick chansen i numerärt överläge vid ett flertal tillfällen, men pucken ville inte in i mål.

Redan på söndag är det match igen, då Tyringe kommer på besök till Jössarinken. Biljetter till den matchen köper du HÄR.

Karlskrona HK-Mörrum Hockey 4-1 (2-1, 1-0, 1-0)
KHK: Jesper Salomon-Frisell 2, Alexander Bergström, Martin Fransson. Mörrum: Hugo Lindman Gustafsson. Publik: 2244.