Senaste nytt inför Troja borta!

Det är ett sargat Mörrum Hockey som idag sätter sig på bussen för avfärd till Ljungby och möte med serieledarna Troja. Smålänningarna har bara förlorat en enda match i år. Det var mot just Goiset i Jössarinken.

”Det är ett tufft läge i laget, men det gäller bara att göra det bästa möjliga av situationen. Det är seriens bästa lag, men vi vet att vi kan slå dem. Vi har en bra känsla runt det. Ikväll är det läge för andra spelare att kliva fram”, säger Mörrums tränare Richard Melkersson.

Linus Björk, Tobias Brahm och Karl Persman är samtliga skadade. Det är även frågetecken för Filip Brahm, efter en skottäckning mot Segeltorp. Samuel Wälimaa är sjuk. Marcus Paulsson får inte spela. Han fick tre matchers avstängning efter sin tackling i Stockholm i söndags.

”Det var en person på läktaren som anmälde den situationen. Tror aldrig jag varit med om det tidigare”, säger Richard Melkersson.

In i laget kommer tre juniorer: Kimi Harju, Elliot Stahmann och Oscar Gustafsson, som debuterar i A-laget ikväll.

”Troja spelar med stort puckinnehav och vill komma ned djupt bakom våra backar. Nyckeln för oss är att ligga nära, få ned farten och ge dem så lite utrymme som möjligt”.

Matchen sänds via såväl Hockeyettan Play som BLT och Sydöstran.