Senaste nytt inför Forshaga borta!

Mörrum Hockey beger sig idag 458 kilometer norrut. Närmare bestämt till Forshaga i Värmland. Hemmalaget parkerar på sjätte plats i tabellen, och Goiset på fjärde.

”Vi kommer till matchen med ett härligt självförtroende efter segern mot Troja i onsdags. Det var en enorm krigarinsats av grabbarna. Idag åker vi iväg lite på samma villkor. Det krävs att vi är påkopplade i 60 minuter och redo direkt från nedsläpp. Förhoppningsvis ska vi också kunna tillbringa lite mer tid i anfallszon än i senaste matchen”, säger Mörrums tränare Richard Melkersson.

Tobias Brahm, Karl Persman och Jack Stjernqvist är skadade. Marcus Paulsson är avstängd. Edwin Hansson är sjuk. På pluskontot återfinns Linus Björk och Samuel Wälimaa, som åter är friska. Sammantaget innebär detta att Goiset åker till Forshaga med sex backar och tio forwards.

Mörrum har redan säkrat nytt kontrakt i Hockeyettan och är vid seger idag fortfarande med i racet om kvalplatserna till Allsvenskan. Vem hade trott det för fem-sex veckor sedan?

Forshaga tränas av förre Mörrumscoachen Thomas Engman. När lagen senast möttes, i Jössarinken i januari, vann Goiset efter straffar.

Matchen kan streamas via såväl Hockeyettan Play som BLT och Sydöstran.