Senaste nytt inför Huddinge borta!

Mörrum Hockey beger sig idag iväg på en av säsongens längsta bortaresor: 106 mil tur och retur Stockholm för match mot Huddinge IK. Goiset har fortfarande chansen att bli trea i serien och därmed få chansen att spela vidare, i kvalspel till Allsvenskan.

För att detta ska vara möjligt krävs dock hjälp av Tyringe som möter Alvesta ikväll.

”Tyringe har hittat något och behöver dessutom poängen för att säkra division 1-kontraktet. Så det finns absolut möjligheter för oss”, säger Mörrums tränare Richard Melke

rsson.

Hemmalaget har ingenting annat än äran att spela för. ”Melker” tror dock ändå att det kommer att vara ett revanschsuget lag som ställer upp för nedsläpp vid 19.00. Dels förlorade Huddinge stort i senaste omgången, dels ”rånades” man på segern i Jössarinken tidigare i år, då Mörrum vände och vann i slutminuterna, trots ett stort spelövertag för stockholmarna.

”Jag har svårt att se att vi inte ska vara påkopplade direkt från start, med tanke på vad som står på spel. Det är viktigt för oss att komma ut i varje byte och göra det jobbigt för Huddinge”.

Tobias Brahm och Jack Stjernquist är skadade och Edwin Hansson sjuk. Elliot Stahmann finns åter med i truppen, som består av tolv forwards och sju backar.

Matchen kan streamas via såväl Hockeyettan Play som BLT och Sydöstran.