”Shellback” förlänger med Goiset!

Låtskrivaren och hitmakaren Johan ”Shellback” Schuster har stöttat Mörrum Hockey sedan 2016 – och han fortsätter att göra det!

Goiset är mycket glada och tacksamma att kunna presentera nyheten att ”Shellback”, som är en av föreningens största sponsorer, har förlängt sitt samarbetsavtal.

Den världskände Karlshamnskillens stöd har betytt oerhört mycket för Goiset de senaste åren. Det är inte enbart A-laget som fått ta del av ”Shellbacks” sponsring. Den riktar sig till hela föreningen och har bland annat möjliggjort att samtliga ungdoms- och juniorlag har kunnat få helt nya matchställ.

”Shellback” har varit Goisare sedan tidig ålder. Han och Marcus Niemi växte upp på samma gata i Asarum och är barndomsvänner.

Johan har själv designat logotypen som sitter på Mörrums tröjor. Den är med sina hockeyklubbor inte enbart en hyllning till Goiset utan också till Karlshamn, Asarum och inte minst Korpadalen.

Om ni undrar varifrån Johan har fått sitt artistnamn, så kommer det från serietidningen Bamse, vars kompis Skalman heter just ”Shellback” på engelska. Det beskriver Johans personlighet väldigt väl. Han är blygsam av sig – och sägs kunna somna när som helst!