Inför Kumla Hockey-NSK

Efter lagets första träningsmatch mot Vimmerby, har Nyköpings Sportklubb tränat- och slipat på detaljer under en vecka men ikväll åker man till Närke för möte med Kumla Hockey. Tendenser i spel och attityd är vad ledarstaben förväntas få se från sitt nya lagbygge. Nedsläpp sker 19.00!

NSK hängde inte med i den första perioden mot Vimmerby då gästerna gick upp i en 0-4 ledning. Men dom två avslutande perioderna lovade gott och med ytterligare en träningsvecka i ryggen hoppas man kunna bygga vidare i jakten på den rätta formen.

 

I veckan har också två nya forwards lagts till i lagbygget då den återvändande Cornelis Cilthe och Isak Dahlin skrivit på för Nyköpings Sportklubb. Cilthe har som sagt en bakgrund i föreningen då han spenderade två år i J18 och J20 där han under sin första säsong med J18 även var lagkapten.

Isak Dahlin har en lång bakgrund i AIK´s juniorsektion och även han var under säsongen 18/19 lagkapten för AIK J20. Förra säsongen spelade Isak i den näst högsta amerikanska juniorligan NAHL i laget Minot Minotauros.

 

I kvällens match kommer gästerna sakna Albin Nordvall, Christian Axelsson samt tryout-spelande Adam Wagner. Målet kommer vaktas av Sebastian Wagner för första gången på seniornivå.