Tre trupp-förändringar!

Säsongen tog slut i fredags men NSK fortsätter på inslagen väg och är heta på silly-season-marknaden där vi idag kan presentera tre nyheter i A-lagets trupp till nästa säsong.

Först kan vi presentera att fowarden Martin Tyllanderär klar för en fortsättning i Nyköping under kommande säsong. Den 21-åriga Nyköpingsprodukten gjorde under den gångna säsongen 8 poäng (4+4) på 35 seriematcher. Se spelarstatistik HÄR.

Nästa spelare in i truppen för säsongen 2021/22 kommer från vårt J20-lag. Det är nämligen forwarden Jerry Tornberg som nu flyttas upp och skriver ett A-lags kontrakt med NSK över kommande säsong.

19-åringen med rötterna i Gnesta spelade i Nyköping redan 2015 och kom tillbaka inför den gångna säsongen efter en sejour i SSK.

Se spelarstatistik HÄR.

Den sista nyheten vi har att presentera idag är att backen Emil Karlsson har meddelat sportgruppen att han lägger skridskorna på hyllan pga sin arbets- & familjesituation.

25-åringen gjorde comeback i våras efter att inte ha spelat någon hockey alls under säsongen 19/20 på grund av en operation. Han har också varit med hela resan med NSK/Gripen HC från div3 till Hockeyettan.

Hela föreningen riktar ett stort tack för dina insatser i den röd/svarta tröjan!

– Martin tog steg framåt under säsongen, en skridskoskicklig och hårt jobbande forward som har förutsättningar att producera offensivt också. Jerry har varit med en hel del i träning och några matcher redan och han har flera spännande egenskaper som ska jobbas vidare på. Extra kul såklart att båda ovan nämnda kommer från våra egna led.
Tråkigt att vi tappar Emil men vi har full förståelse för hans prioriteringar. Han visade att han kunde komma tillbaka efter sin skada och vi tackar han för hans insatser i NSK & Gripen!

/Sportgruppen