Inför NSK-Kumla Hockey

Utrustningen är inkörd, spelsystemen är intränade och spelarna är i fysiskt slag. Försäsongen avslutas ikväll i och med genrepet där Nyköpings Sportklubb tar emot Kumla Hockey hemma på Rosvalla.

Se matchen LIVE för 99kr HÄR.

Tidigare i veckan skulle NSK ha mött Köping på hemmais men sjukdom i KHC stoppade matchen och Nyköping har därför haft extra tid att slipa på detaljerna inför kvällens match. För kvällens motstånd står Kumla HC som spelar i den västra hockeyettan och som NSK mött under försäsongen där laget tog sin hittills enda seger med 2-1 (OT). Förra säsongen möttes lagen fem gånger och NSK stod som segrare i tre av dessa matcher medans KHC vann två möten. En bra värdemätare med andra ord.

Under försäsongen har Kumla utöver förlusten mot NSK vunnit över Segeltorp med 6-0 och förlorat mot både IK Guts med 4-5 (OT) och Forshaga IF 3-4 (SO). På tränarbänken står fortfarande Nyköpingsbekante Erik Planeby som spenderade en säsong på Rosvalla under sin aktiva karriär.

 

I hemmalaget startar Daniel Fahlström i målet och på frånvarolistan hittar vi Albin Nordvall som är skadad och kommer missa de inledande månaderna på säsongen.

Tidigare i veckan blev det också klart att backen Jakob Kåbring inte erbjuds kontrakt efter en tids tryout.