Inför NSK – Enköpings SK

Förlusten senast mot tippade topplaget Hudiksvall var blott det andra poängtappet den här säsongen för Nyköping. Ikväll kommer laget få chans till revansch då ytterligare ett starkt motstånd gästar Rosvalla. Nedsläpp 19.00!

Enköping har varit ett solitt lag i Hockeyettan då man klarat sig kvar dom senaste 15 säsongerna i Division 1 utan att behöva kvala. Säsongen 2009/10 var man till och med framme i kvalserien till Hockeyallsvenskan men man kom på sjätte plats och man har fått fortsätta försöka ta sig upp till den näst högsta serien sedan dess. Efter fem år utan Allettan-spel (säsongen 18/19 undantaget) har man inför årets säsong gjort en nysatsning för att etablera sig i toppen av Hockeyettan igen. Profilstarka namn som Adam Rachidi, Johan Eek och Johan Cedernerg har anslutit till lagbygget precis som den nya huvudtränaren Patrik Fagerlund, senast i Köping HC.

Men under inledningen av säsongen är det andra spelare som Daniel Andersson (2+5), Wilmer Lindblad (4+2) och Elias Lindskog (3+3) som inlett säsongen poängbäst.

Nybygget ESK är tillsammans med Huddinge dom enda lagen som inte förlorat en enda poäng under säsongen, så kvällens match blir en stark värdemätare för NSK.

 

Då begränsningen på max 50 åskådare står kvar behöver vi  hjälp av dig som inte är på arenan, bli en soffsupporter och swisha valfritt belopp till: 123 595 2528

 

Från och med 18.50 kan man se matchen live här.

 

Hemmalaget kommer sakna Albin Nordvall, Daniel Ohlsson & Robin Axbom.