Jörgen Hägg klar som headcoach för Wings!

Varmt välkommen till Wings, Jörgen Hägg!

Jörgen Hägg har blivit kontrakterad för som huvudtränare för Wings. Med ett avtal som löper på två år och en stor erfarenhet av att jobba med unga spelare, kommer Jörgen vara en stor tillgång för Wings. Utöver rollen som huvudtränare kommer även Jörgen att vara utvecklingsansvarig för Wings ungdom.

Jörgen har stora framgångar under sin tid som tränare. Förutom roller som tränare för Djurgården, AIK och Örebros juniorer har Jörgen även varit huvudtränare för både Stockholm Nord och Skåne i TV-pucken. Med Stockholm Nord vann Jörgen både guld och silver i turneringen. Utöver ledande roller i juniorhockey har Jörgen även verkat som Sportchef i Vallentuna samt som huvudtränare i Göta/Traneberg.

I rollen som utvecklingsansvarig för Wings ungdom kommer Jörgen att jobba strategiskt med planering och även vara verksam på is som instruktör med våra ungdomslag.

Det är en spännande tid för Wings!

Björn Danielsson kommenterar:

Jörgen är en strukturerad och skicklig tränare med stor erfarenhet på flera olika nivåer. Jörgen är en taktiskt skicklig tränare som står för en kreativ ishockey som utvecklar spelare. De känns väldigt bra att Jörgen valt att komma till Wings för att utveckla vårt A-lag samt ungdomssektion.
#wingshc #hockeyettan #sigtunkommun

📸 Skånes Ishockeyförbund