fre 13 mar Slut
Hockeylag MAR 1
Hockeylag TRA 0
lör 14 mar 16:00
Hockeylag MAR -
Hockeylag TRA -

Inför Hanhals hemma, Hockeyns dag!

Efter två raka bortamatcher är det dags för hemmamatch igen. Hanhals gästar oss denna ”Hockeyns Dag” och vi hoppas på mycket folk, feststämning och underhållande ishockey.

Hanhals lyckades vi slå i övertidsperioden borta och är det något lag som kan bjuda upp spelmässigt så är det dom. Tycker de spelar en rolig ishockey med många unga och talangfulla spelare.

Vi har spelmässigt gjort det ok i de senaste matcherna, tyvärr blev vi rånade på poängen nere i Vimmerby där deras avgörande föranleds av en regelvidrig interference som domaren valde att blunda för. Även i Kristianstad tycker jag rättskiparen höll en väldigt skev nivå. Vi skyller absolut inte förlusten på domaren men vi fick heller inte chansen på samma sätt som motståndaren. Nu gäller det att skaka av oss det och intala oss att det jämnar ut sig i slutändan.

Vi ska göra en betydligt bättre hemmamatch än senast mot gotlänningarna och vi ska visa oss från vår allra bästa sida nu när det är fest i hallen och förhoppningsvis mycket folk!

Aktiviteterna börjar redan kl 13.30 denna Hockeyns dag med en uppvisningsmatch mellan damlaget och ett mixat killag från föreningen som Sara Ridderlund kommer att vara coach för. i en av pauserna i matchen mot Hanhals kommer vi att ha en uppvisningsmatch mellan Team 11 förstäkta av Hudde mot Flicklaget som får förstärkning av Huddelina!

Det kommer att finnas flera olika aktiviteter kring arenan och god mat både i serveringen och i foodtrucks.

Hålltider

13.30 Uppvisningsmatch Damerna mot mixat killag
16.00 Första nedsläpp Herrarna mot Hanhals

Med dem orden hälsar vi Hanhals välkomna till Björkängshallen!

Fredrik Mälberg

Tränare/Sportchef Huddinge Hockey