Platserna klara i Allettan Norra

Boden vinner serien i kavaj! Östersund fick inte den där poängen de behövde för att stå överst på PO3-platsen.
Vännäs tackar för sig och den här säsongen med att bjuda bra motstånd mot Hudiksvall..men de höll inte hela matchen.

Imorgon är det lottning, livesändning kl. 11.00

VÄNNÄS-HUDIKSVALL 1-4

Mattias Lund; -Tyvärr tappar vi den i början av 2:a. Hudiksvall var tyvärr starkare än oss i powerplay. Där avgjordes matchen mycket. Sen ska man inte ta ifrån Hudiksvall deras prestation. Dom är spelskickliga och vinner välförtjänt!

Lillis Lövbom: Vi var i deras zon mest hela tiden i första perioden men det var Vännäs som gjorde mål!! Sen var vi bra i andra perioden och kunde vända matchen. Bra kontroll sen i tredje. Jag ger mina gele´hallon till målvakten Andreas Bosson (95%) och målskyttarna Elfsberg och Mannberg (2), kul att de gör mål igen.

……………….

PITEÅ-ÖSTERSUND 4-3

Krobbe Johansson: Jämn tilställning och vi var i underläge två gånger. Starkt att komma tillbaka tycker jag. Härligt av Lång och Pettersson att hitta målet för första gången i Allettan i just detta läge!

Kjell-Åke Andersson: -Jämn match, vi har 2-1 med 15 min kvar sedan ställer utv. till  det för oss, vi är nära att kvittera i slutet

………………

ENKÖPING-BORLÄNGE 2-4

Johan Jonsson: -Det var en jämn match, Borlänge har lite mer puck än oss men sett till bra målchanser är det jämt skägg.

Dennis Hall: Det var jämnt men vi var kanske mer spelförande. Litet jobbigt när de kvitterar till 2-2 i tredje..när vi har PP! Väldigt skönt att Björklund kliver fram och gör sitt första mål i serien till 3-2.

……………….

VÄSBY-KÖPING  5-1

Viktor Tuurula: Ganska bra match men det var mer fokus framåt än bakåt och båda lagen borde gjort flera mål, tycker jag.

Patrik Fagerlund: -Vi pratade inför matchen om att göra en bra prestation och komma in i playoff med en bra känsla. Idag lyckas vi dock inte komma upp nivå samtidigt som Väsby är riktigt bra! Några bra träningar nu till helgen och sen fokus på playoff så får vi se imorn vilka vi får möta.