David Hoszek klar för VBK 2019/20

-Vi är mycket glada över att få hem David till sin moderklubb igen. Han är den spelartypen vi söker efter och vi anser att han har en stor utvecklingspotential säger sportchefen Lasse Billing

David själv säger att har valt att skriva på för Vallentuna för att det är hans moderklubb och för att han har blivit bra bemött av organisationen från spelare till alla olika slags ledare. Han tror även att detta kan bli ett spännande år både för sig själv i sin egna utveckling samt för laget då det känns som att vi har stor chans att komma högt upp i tabellen.

Det David vill bidra med är ett kreativt och hårt jobb över hela banan och en positiv och glad stämning både på och utanför isen. Förhoppningsvis blir det lite poäng också avslutar David som har Anaheim Ducks som favoritlag i NHL och och förebilden på isen är Evgeni Malkin.

Tränare Charlie Thermaenius säger så här om David;

-Vi har under en längre tid försökt få David till oss och är mycket nöjda över att han väljer att spela för sin moderklubb igen. Det är Davids offensiva och defensiva kvaliteter som vi är ute efter och vi tror att vi kan hjälpa honom att lyfta sitt spel till en ännu högre nivå genom att ge honom det förtroende han är värd. I David har vi fått en riktigt spännande spelare till oss.

Välkommen hem till Vallentunafamiljen David!