Förlust på OT mot Vallentuna

Det nya unga Torpet fortsatte uppbyggnaden inför säsongen med Träningsmatch mot Vallentuna.
Det blev förlust på Overtime mot Vallentuna på fredagskvällen. Trots att vi tog ledningen tidigt i första perioden tappade man senare ledningen till 1-2 inför 3e , väl där får vi bra fart på spelet och kvitterar först för att efter ytterligare bra spel ta ledningen 3-2 en bit in i perioden. Vallentuna kan dock kvittera tillbaka till 3-3 efter lite överambitiöst passningsspel från vår sida som resulterar i ett friläge.
2 utvisningar i slutminuten gör att vi får avsluta i 3-5 spel vilket vi reder ut i fulltid. 3-5 spelet fortsätter i förlängningsspelet och vi står emot bra men tillslut tar det ut sin rätt och Vallentuna kan sätta seger pucken. Slutresultat 3-4 OT.
Ny för kvällen i uppställningen var Robin Carneholm från Huddinge som kom in med kort varsel och gjorde det bra trots den korta tiden med medspelare och utan att ha tränat med laget. Även inlånade unga backen Ludwig Georgsson från SSK J20 visade upp stabilt och fint spel på seniornivå. Kul att se! På det hela taget tar vi steg i vårt spel och det är det man vill se. Nu väntar ledig helg innan vi tränar vidare i veckan och nästa helg deltar vi i Senior Cup i Grums med möten med Grums , Hanhals och Malung.        / SIF