Inför matchen mot Borlänge

Inför onsdagens match tar vi pulsen på Leon Lundberg som kom till Vallentuna inför Allettan premiären.

Vad var det som avgjorde att du anslöt till Vallentuna Hockey?
-Av personliga skäl behövde jag ta ett break mitt i säsongen och flytta hemåt och sen hörde vallentuna av sig och det var glasklart att jag ville spela där när jag känner en del i laget sen innan och att det skulle bli kul att lira  i Allettan!

Din inledning av serien så gjorde du 5 poäng i de tre första matcherna, i de följande 9 matcherna har du gjort 2 poäng, vad är orsaken tror du?

-Tack för påminnelsen! Det är en svår fråga, men jag skulle väl säga att jag befinner mig i en liten svacka just nu och likaså laget. Men det gäller bara att fortsätta tro på vårat spel och gnugga vidare så kommer poängen för både laget och mig själv.
Vad behöver du göra för egen del och laget sammantaget för att komma ifrån sista platsen och komma upp på vinnarspåret?
-Jag skall bara hålla mig till mina rutiner och se till att jag stämplar in redo för match, det gäller även laget. Som sagt fortsätta tro på vårat spel och även utföra det. Vi har bra träningar bakom oss och vi hade även video-genomgång igår som kändes bra.
Hur ser du på kvällens match mot Borlänge, revansch?
-Det ska bli kul! En revanschlust finns absolut, vi hade en jämn match mot dom förra gången så det ska nog bli en rolig match!
6 matcher återstår, 3 raka hemma fighter där ni behöver ta poäng för att klättra uppåt, är det realistiskt att ta den sista åttondeplatsen för att spela playoff 1 med tanke på hur det sett ut sista 5 matcherna med målskillnad på 7-25?
-Absolut är det realistiskt, jag tycker inte att siffrorna visar rättvisa över hur vi spelat, men dom matcherna är historia nu. Nu blickar vi framåt och får vi bara ihop det så ska vi absolut kunna nypa en plats till playoff.