Viktig seger mot Tegs SK

Det var glada miner och upplupen stämning i LockerRoom efter segern mot Teg igår i Vallentuna Ishall. Niclas Ivarsson är den vi får en pratstund med efter att ha gjort sitt första mål i Allettan och viktiga 3-1 som satte punkt i matchen.

Äntligen! för det får man väl lov att säga efter ditt mål och lagets seger, hur skönt och viktigt var det?

-Ja riktigt skönt med en seger, det var på tiden! Viktigt för gruppen att bryta förlustsviten och ge oss själva chansen i dom sista matcherna att kunna ta oss till playoff. Målet var bara en bonus.

Vad sa ni till varann inför andra och tredje perioden då första perioden var svag från er sida även om det stod 1-1 på tavlan och ni gjorde som många gånger förut denna säsongen, första målet men släpper in motståndaren?

-Inget speciellt mer än att vi skulle ta med oss tre pinnar när matchen var slut.

Ni har ju varit nära så många gånger att vinna men fallit och tappat i olika skeenden i matcherna, vad var skillnaden igår?

-Nånstans kändes det som att vi visste att det var vår sista chans för att hänga kvar i striden om playoff och med ett bra specialteams samt målvaktsspel så kunde bärga segern!

Ni åker upp till din hemstad Östersund  på onsdag Vad behöver du göra för egen del och laget sammantaget för att ta en ny seger?

-Ja precis, det kommer bli lite speciellt att spela där igen framför släkt och vänner. Vi kommer behöva spela extremt disciplinerat då dom inte släpper många chanser emot sig och är vassa i offensiven.