J.A Service – viktig partner till föreningen

Nu är det klart att J.A Service förlänger sitt stöd till oss i Surahammars IF. Företaget har sedan 1989 varit en framgångsrik eventpartner som specialiserat sig på arena- och evenemangsstädning, garderobs- och foajéverksamhet m.m.

Arenaspecialisterna J.A Service är ett företag baserat i Stockholm med lång erfarenhet av stora publika evenemang och stora arenor. Företaget har i många år städat, skött garderoben, lagt golv m.m. i såväl Globen som på Tele2 och Friends Arena. Företaget drivs av surabekantingen Mats Börjel som trots många år utanför hemkommunen och trots ett starkt engagemang i Hanvikens SK i sina “nya hemtrakter” aldrig glömt sina rötter eller sin moderklubb.

Därför är vi extra tacksamma till Mats & co på J.A Service för att de med sitt stöd till oss i Surahammars IF hjälper oss att vara en frisk och levande förening.

Är du eventarrangör och är i behov av ett erfaret och kompetent gäng som lägger arenagolv, sköter garerob, städ m.m.? Ta kontakt med J.A Service på: 070-561 60 00

För mer information, sök efter J.A Service på Facebook.

Text: Mattias Forsberg