Rotationerna fortsätter i Piteå Hockeys trupp

Piteå Hockey har haft stor rotation i truppen under säsongsinledningen. Inför matchen mot Örnsköldsvik fortsätter ändringarna i laguppställningen där en ny spelare är borta och två är tillbaka.

 

PHC har i år ett ungt lag som under inledningen av säsongen gått bra och vunnit sju av nio spelade matcher. Däremot har laget drabbats av sjukdom och skador under tiden, och med det tvingats ta in spelare från bland annat deras J20-lag, Luleå och Skellefteå.

 

– Vi har signerat personer som passar in i modellen som vi tror på. Att utveckla föreningen och laget i en atmosfär med stor ödmjukhet och en vilja att jobba hårt. Trots att det är utmanade att hitta individer som kan utmana och utveckla en grupp både socialt och intellektuellt, har vi lyckats väldigt bra, säger Jonatan Glader, klubb- och sportchef för Piteå Hockey.

 

I och med sjukdom och skador samt att nya spelare har kommit in i truppen, har laget tvingats ställa om i sin laguppställning i majoriteten av matcherna som spelats. Men inför de kommande matcherna är många tidigare sjuka eller skadade spelare tillbaka. Medan det dessvärre är en ny spelare som är borta från match och träning. De två spelarna som är tillbaka i laguppställningen är Viktor Nilsson och Calle Behm. Dessvärre är Nils Gustafsson skadad och missar kvällens match.

 

– Det ju självklart så att laguppställningarna förändras i takt med att spelare kommer tillbaka och andra blir sjuka eller skadade. Men vi jobbar för fullt för att anpassa situationen för spelarna så bra som möjligt, fortsätter Glader.

 

Av: My Bjälhammar, piteahockey.se