Mikael Jonsson blir spindeln i nätet i Huddinge IK:s ungdomsverksamhet

Huddinge Ishockeyklubb förstärker ungdomsorganisationen genom att engagera Mikael Jonsson i en ny roll med uppdrag att i första hand stötta ungdomsansvarig, kansli och ledare inom ungdomslagen med administration och kommunikation till ledare och föräldrar. Mikael blir något av spindeln i nätet på ungdomssidan och kommer också ha hand om lag- och spelaradministration, marknadsföring och genomförande av camper och cuper och rekrytering till hockeyskolan.

Kommentar från Mikael om vad han gör inom klubben idag och hur han ser på uppdraget:
Jag har under säsongen 21/22 varit lagledare för Team 15 i hockeyskolan i Huddinge Hockey. Det känns otroligt kul att få en möjlighet att kunna bidra ytterligare till utvecklingen av våra ungdomar. Jag ser fram emot att kunna underlätta och stötta klubben och ungdomslagens ledare i administrativa frågor, planering och kommunikationen internt och externt.

Kommentar från föreningschefen Johan Stegervall om betydelsen av den nya rollen:
– Det känns väldigt bra att Mikael kommer in och förstärker organisationen kring ungdom och rollen ser jag som en mycket viktig del i föreningens fortsatta arbete med utveckling av ungdomssidan samt förvaltning av det fina som redan finns.

Mikael påbörjar sitt nya uppdrag måndag 25/7