Första Norrlandsturnén står på tur

Imorgon lördag börjar bussen rulla de 125 mil det är ToR till match mot Örnsköldsviks HF och sedan fortsättning upp till Umeå för match på söndag mot Tegs SK.

Efter den svaga inledningen av oss i HockeyEttan Norra Vår, så måste vi upp ett antal pinnhål på alla individer och i alla spelformer för att helt enkelt vinna matcher. Senaste matchen mot Borlänge var vi det bättre laget och i ledning med 4-1 med mindre än 10 min kvar av matchen men vi lyckas förlora matchen, efter att ha släppt upp till 4-4 efter full tid och sedan avgör Borlänge i förlängningen efter att vi haft 4 heta avslut utan att få pucken i mål.

Nu är det en oerhört viktig helg med 6 möjliga poäng att resa hem med men det kräver hårt arbete och ödmjukhet i alla led.

Våra tränare har mycket stort förtroende av gruppen och av föreningen och vi vet hur mycket alla vill nå topp 3 i denna serie för att få spela de där avgörande matcherna med mera nerv och framförallt publikens stöd på plats.

Örnsköldsvik på 0p med förluster mot Kalix, Enköping och senast Surahammar. Teg har inlett starkt med 9p och vinster mot Kalix, Vännäs, Enköping och förlust mot Surahammar.

Vi har alla spelare tillgängliga och åker med 22 spelare till matcherna.

Följ oss på HockeyEttan Play https://live.hockeyettan.se/schedule?page=1&partners=2