Nu är det upp det upp till bevis

Det drar ihop sig med dubbla Norrlandsmöte helg Ett.

Först ut imorgon är det match mot Örnsköldsvik som fick se sig slagna på sin hemmais i början av januari då resultatet skrevs till 7-2 för Vallentuna. Det känns allt mer prekärt för Örnsköldsvik att undvika kvalspel och tyvärr har de senaste matcherna inte gett några resultat som leder till bättre tabell placering. För Vallentunas del är det full fokus på sitt och med målet att ta en ny seger.
Sedan på söndag är det Tegs SK som står för motståndet och det blir en tuff match där Teg jagar topp tre placering från sin nuvarande femte plats med 20p och 12 spelade matcher. Vid senaste mötet i januari så segrade Vallentuna med 3-2 på bortais.
En seger för Vallentuna skulle betyda ett bra fortsatt utgångsläge inför de två avslutande Norrlandsmatcherna helg Två 25-26/2.

Nyckeln till att ta 6 poäng i helgen blir att göra det hårda kollektiva jobbet över 2×60 min, att hålla hårt på defensiven och vara starka i 5 mot 5 spelet. Sedan kryddas detta fett med PP spel som har varit hittills framgångsrikt under Vårserien.
-Nu är det upp till bevis att avsluta serien på allra bästa sätt, att befästa förstaplatsen för att kunna spela kvartsfinal spel i bäst av 5, säger GM Patrik Stolt

Alla spelare är tillgängliga och laget som mönstrar ser ut i stort som vid klara segern mot Wings senast, skillnaden är  Gustav Jansson som är tillbaks från förkylning.