Eftermiddagens förutsättningar

Vallentuna kliver ut på rinken i eftermiddag i en direkt avgörande match mot Kalix.

Det kommer att krävas ännu en stark insats i Part Arena denna eftermiddag av Vallentuna för att ta den sista kvartsfinalplatsen. Matchserien har varit oerhört jämn och sannolikt blir det en matchbild som liknar de tidigare. Kalix har fördel av hemma plan och förhoppningsvis kommer det mycket publik på plats.
Spelare som fortsatt saknas i Vallentuna är Holmblad som är kvar hemma pga familjeskäl, Edvardsson och Liebschner som spelar viktig match idag med J20 i playoff till kvalserien J20 Regional mot Spånga, där man vann första fighten med 7-1 i bäst av tre. Vallentuna-Kalix ser du här https://live.hockeyettan.se/livestream/s-kalix-hc-vallentuna-hockey-f6uqpd

Vinner Vallentuna idag mot Kalix så väntar ett ovisst val till de kommande kvartsfinalerna där Troja Ljungby är först ut att välja , sedan i nämnd ordning Piteå, Mariestad, Hanviken, Boden, Dalen, Strömsbro,  Visby Roma.
Bland lagen de skall välja mellan är Borås, Vimmerby, Borlänge, Sundsvall, Halmstad, Karlskrona, Nyköping, Vallentuna/Kalix.
Om vi tillåts att spekulera lite bara runt Vallentuna och Kalix så är det sannolikt att Troja väljer Nyköping eller Vallentuna och att Piteå väljer Vallentuna eller Kalix. Vad som sker sedan låter vi morgondagens val ta hand om och som direktsänds på HE Play.
https://live.hockeyettan.se/livestream/s-val-av-motstandare-till-kvartsfinal-tmhezp

Låt pucken släppas, alla tummar hållas, nervöst följa spelet på plats eller hemma i soffan. Det är nu det ska avgöras, Med Hjärta&Vilja.