Spelare lämnar Piteå Hockey

Som ni tidigare har läst i Piteå-Tidningen så har den nyblivna hockeyettanlaget Clemensnäs värvat försvararna Ludwig Stenvall och Daniel Nyberg från Piteå och Marcus Magnusson har valt att lämna PHC för att testa lyckan söderut i Tranås. Efter en tids förhandling så står det nu klart att forwarden Ludvig Warg lämnar Piteå Hockey och fortsätter sin hockeykarriär på annan ort. 

Det har varit det svåraste valet hittills i min karriär. Jag har trivts fantastiskt bra med allt och med alla i laget samt allt runt omkring och det har varit en bra tid i min hockeykarriär. Piteå Hockey har varit ett bra ställe för mig att utvecklas på men jag känner att det är dags att ta avstamp mot nya utmaningar, säger Warg till hemsidan

Vi vill rikta ett stort tack till samtliga för deras insatser i Piteå Hockey. Alla har haft en stor och viktig del i laget under den senaste säsongen, sett till deras individuella förutsättningar.  Ser man till det personliga planet är allihopa kanonkillar som vi givetvis önskar ett stort lycka till i framtiden, säger sport -och klubbchef Jonatan Glader.

Arbetet med nästa års trupp fortgår och vi har stora förhoppningar att vi kan presentera nya tillskott till truppen inom kort.