Vallentuna Hockey förstärker från HockeyAllsvenkan

Tidigare inlånade Isac Hamberg förstärker Vallentuna Hockey till 2024-2025! Isac har avslutat säsongen i HockeyAllsvenskan i Östersund och gjorde sitt första mål i HockeyAllsvenskan så sent som igår. Nu står det klart att Isac representerar Vallentuna Hockey under nästa säsong.

 

En Vallentunakille med meriter från Hockeyallsvenkan. Bra karaktär med stor träningsvilja. Man kan inte passa mycket bättre i Vallentuna Hockeys rekryteringsprofil enligt sportchefen Jussi Salo. Isacs Pappa Fredrik har spelat tredje flest matcher (339) i föreningens historia och Isac tar nu rygg på honom när han ansluter till nästa säsong. Isac Hamberg, som var inlånad till Vallentuna Hockey redan i höstas, förstärker A-laget nästa säsong.

”Med stor glädje kan vi idag presentera Isac Hamberg som första nyförvärv till A-laget 2024-2025. En Vallentunakille som har fått bra utbildning i Östersund under hans tid i hockeygymnasium och som har tagit kliv till HockeyAllsvenskan. Han har varit kapten i alla sina år i ÖIK’s juniorlagen, vilket berättar mycket om hans bra karaktär. En stark skridskoåkare med bra spelsinne. Han är spelskicklig och kommer att förstärka oss offensivt”, säger sportchefen Jussi Salo.

”Kul att få komma hem och spela för moderklubben igen. Vallentuna vet jag är en bra förening att utvecklas i med grymma förutsättningar. Fick möjligheten att komma på lån under hösten och vart övertygad om att det är rätt klubb för mig detta år”, skriver Isac Hamberg.

Vi hälsar Isac varmt välkommen till Vallentuna Hockey!

Foto: Tomasz Piwinski