Tim Bergström klar för Vallentuna Hockey

Sportchefen Jussi Salo har under säsongen lyft många gånger hur viktigt det är med karaktär i laget. Nu står det klart att en till lagkapten från förra säsongen är klar för Vallentuna Hockey. Tim Bergström har burit kaptensrollen i MoDos J20-lag två senaste åren så Vallentuna Hockey värvar in en stark karaktär.

 

Tim Bergström har fått sin hockeyutbildning i MoDo. Storvuxen forward har gjort sig känd som en hård jobbande tvåvägs-forward. Med några spetskvaliteter.

”Tim är en bra karaktär med stark träningsvilja. Han har bra storlek och han jobbar alltid hårt för laget. Hans spetskvaliteter ligger i spelet framför mål och han är en rollspelare. Vi känner Tim väl efter hans utlåning till oss i vintras och jag är övertygad att han ska hjälpa oss att bli bättre till nästa säsong”, kommenterar sportchefen och tränaren Jussi Salo.

”Jag fick en bra bild av Vallentuna redan när jag var där kort under vintern. Jag hoppas att det är ett ställe jag kan ta nästa steg och göra klivet in i seniorhockeyn. När möjligheten dök upp att skriva på för kommande säsong var det inte mycket att fundera över. Så det ska bli spännande att starta ett nytt kapitel i karriären och i livet”, skriver Tim Bergström.