Max Mattsson förstärker Vallentuna Hockey

Hockeyutbildning i Almtuna hela vägen upp till HockeyAllsvenskan. Sen två säsonger i HockeyEttan. Den storväxta backen från Stockholm har gjort sig känd som en defensiv pjäs. Nu är Max Mattsson klar att ta nästa steg i karriären i Vallentuna Hockey.

 

Max Mattsson är med sina 193 cm en storväxt back som har fått sin hockeyutbildning i Almtuna. Säsongen 2021-2022 spelade han två matcher i HockeyAllsvenskan som sistaårs-junior. Efter det började karriären i HockeyEttan en kort sväng i Strömsbro innan flyttlasset landade till Kalix för säsongen 2022-2023. Förra säsongen representerade Max Wings HC.

”Max är en defensiv back, men han har också bra egenskaper offensivt. Bra första pass och bra förmåga att få genom skotten på mål i anfallszon. Han kommer också tillföra storlek på vår backsida vilket är positivt. Jag är jätteglad att Max väljer att fortsätta sin utveckling hos oss”, berättar sportchefen och tränaren Jussi Salo.

”Ska bli riktig rolig att komma till Vallentuna. Jag har hört mycket bra om Vallentuna och jag tror dem har något bra på gång. De känns som en bra miljö att utvecklas i och ta nästa steg i min karriär”, meddelar Max Mattsson.

Foto: Kalix HC