Kasper Lindström förstärker Vallentuna Hockey till nästa säsong

Kasper Lindström kommer förstärka Vallentuna Hockey till nästa säsong. Den i Djurgården och Malmö utbildade tvåvägsbacken har skrivit på ett 1-årskontrakt med klubben.

 

Kasper Lindström kommer ursprungligen från Huddinge. Till U16 flyttade han till Djurgårdens IF där han fick sin Hockeygymnasium-utbildning. Efter fyra år i Djurgården gick flyttlasset till Malmö för sista junioråret. Förra säsongen representerade han Huddinge i HockeyEttan som förstaårs-senior. Nu är det dags för nästa steg i karriären när Kasper kommer att bära vallentunatröjan under nästa säsong.

”Kasper är en tvåvägsback. Han är en bra skridskoåkare och har bra första pass. Han är också duktig i anfallzon vilket ger oss mer möjligheter i anfallspelet”, berättar sportchefen och tränaren Jussi Salo.

””Jag har fått ett väldigt bra intryck av Vallentuna och tror att de har något bra på gång! Det är definitivt en resa jag vill vara med på och känner att det är en plats där jag kommer kunna ta kliv i min hockeykarriär”, skriver Kasper Lindström.

Foto: Erik Kruse