Felikx Olsson, Emil Carlqvist och Gustav Eriksson förlänger kontraktet med Vallentuna Hockey

Vallentuna Hockey har varit tydliga med att klubben vill bygga verksamheten över tid. Hållbarhet, långsiktigt och kontinuitet är ord som ofta har kommunicerats av sportchefen Jussi Salo. Idag har vi glädjen att presentera kontinuitet i form av tre förlängningar: Felikx Olsson, Emil Carlqvist och Gustav Eriksson fortsätter i Vallentuna Hockey även säsongen 2024-2025.

 

En målvakt och två forwards. Målvakten Felikx Olsson kom till Vallentuna Hockey mitt i säsongen och gjorde sin bästa säsong i HockeyEttan hittills. Emil Carlqvist kom till laget förra året som nyförvärv.  Gustav Eriksson har två hela säsonger i Vallentuna Hockey och nu blir det en tredje.

 

Sportchefen och tränaren Jussi Salo om förlängningarna:

 

”Jag är jätteglad att Felikx, Emil och Gustav vill stanna kvar i Vallentuna Hockey. Vi började en resa med laget förra året och kontinuitet är alltid bra att ha i laget. Med dessa förlängningar kan vi fortsätta bygga vidare det vad vi började förra säsongen”.

 

”Det ska bli extremt kul att vara med från start i år. Taggad på att säsongen dra igång igen”, skriver Felikx Olsson.

 

”Vallentuna ger mig goda möjligheter till att utvecklas och ta nästa steg. Jag tycker vi hade en bra resa ifjol så det ska bli roligt att bygga vidare på det kommande säsong”, säger Emil Carlqvist.

 

”Ser framemot en till säsong i Vallentuna. Jag trivs väldigt bra i gruppen och känner att det är en bra plats för mig att utveckla mitt spel ytterligare”, kommenterar Gustav Eriksson.

Med Felikx Olssons förlängning står det även klart att August Hedlund lämnar Vallentuna Hockey. Vi tackar August för allt han gjort i Vallentuna och önskar stort lycka till framåt i karriären.