Ändringar i A-lagstruppen

Lagbygget går vidare för A-laget. Idag kan vi presentera två nya spelare på tryout och berätta att en spelare tyvärr lämnar truppen.

 

A-lagstruppen fylls på för sommaren och försäsongen. Två spelare får chansen att visa sig på tryout till nästa säsong. Oliver Qvarforth ansluter från Timrås J20-lag och Theodor Forsström lyfts upp från Vallentuna Hockeys J20-lag.

”Vi får in två spännande unga spelare som ger oss en bra konkurrenssituation i laget. Båda har en bra säsong bakom sig och som med bra försäsongsträning har goda möjligheter att ta plats i laget”, säger Jussi Salo.

”Redan vid första mötet med Vallentuna Hockey så kändes det bra. Tränarna och organisationen har ett proffsigt upplägg och plan för spelarutveckling. Jag kände direkt att jag passade in i den relativt unga truppen och fick en bra känsla båda på träning och i omklädningsrummet. I Vallentuna vill jag ta min hockey till nästa nivå och hjälpa laget till framgång”, meddelar Oliver Qvarforth.

”Det ska bli kul att få vara med och visa upp sig. Jag har  varit i klubben hela mitt liv och därför känns det såklart extra kul att jag fått denna möjlighet”, meddelar Theodor Forsström.

Samtidigt måste vi tyvärr meddela att Felikx Olsson i samråd med klubben har valt att bryta kontraktet på grund av personliga skäl. Vi önskar Felikx stort lycka till i framtiden.