Medlemskampanjen: Bli en av oss – och vinn en gratis hyrbil!

Nu drar Mörrum Hockeys medlemskampanj för säsongen 2024/25 igång på allvar! Målet är att få in 200 nya medlemmar och stärka klubbkassan på ett välbehövligt sätt. Kampanjen kommer att pågå hela sommaren, hösten och vintern. Du kommer att märka av den på flera sätt.

» Representanter från föreningen kommer att finnas på plats vid våra arrangemang och hjälpa till att teckna medlemskap.

» Flera av våra A-lagsspelare kommer att bidra på ett aktivt sätt. På lördag, i samband med Pantamera, finns till exempel #66 Mathias Kemppi på plats utanför Jössa för att snacka hockey och assistera i medlemskampanjen.

Varför ska du bli medlem i Mörrum Hockey?

Genom att vara medlem visar du ett tydligt stöd till Mörrum Hockey. Medlemskapet är en av de starkaste relationerna vi kan knyta tillsammans. Som medlem stärker du föreningen, och kan också vara med och påverka vår framtid, via rösträtt på årsmötet och insyn i föreningens verksamhet. Som medlem är du en del av Mörrum Hockey.

Klubben arbetar just nu vidare med en utökning av antalet medlemsförmåner. Vi hoppas kunna presentera dessa inom kort. Vi planerar bland annat att starta ett medlemslotteri när säsongen drar igång i höst. Tanken är att det varje månad ska bli dragning, med fina priser. Det första priset som kommer att lottas ut, om alla lotteritillstånd faller på plats, är tillgång till en gratis hyrbil från Ahlberg Bil en hel helg!

Ett medlemskap i Mörrum Hockey kostar 300 kronor och kan tecknas på olika sätt. Antingen scannar du QR-koden som illustrerar detta inlägg, eller klickar du på den här länken. Vill du ha personlig hjälp så finns det alltså ett utmärkt tillfälle nu på lördag i samband med Pantamera klockan 9-12.