Wed 20 Jan 19:00
Hockeylag VHC -
Hockeylag SKL -

Karls tankar inför match: TAIF-Tyringe

Då var dags för en ny hemmamatch och det är Tyringe som står för motståndet, men innan vi pratar om kvällens match så tar vi en liten återblick till lördagens match. Det blev en jämn match med lite känslor precis som jag förutspådde. Tycker vi kommer ut och spelar som vi vill att vi ska göra, det vill säga med mycket skridskoåkning över hela banan. Vi har en mycket bra effektivitet i första perioden och går snabbt upp till en 3-0-ledning.

Tyvärr gör Vimmerby ett mål i slutet av första och det får de lite energi av. I andra spelar vi tio minuter i boxplay och det tar ju givetvis mycket på vår energi medan Vimmerby får mer energi av det. Inför sista perioden så leder vi med 4-3 och har ett bra läge för att vinna matchen, men så blir inte fallet. Vimmerby gör två mål och vinner med 6-4.

Nu har vi lagt den matchen bakom oss och har full fokus på kvällens match. För vår del handlar det om att vi kommer ut och jobbar tillsammans som ett lag, då kommer Tyringe få det tufft ikväll.

Hoppas på en bra onsdagskväll i Stiga Arena och med er hjälp på läktaren så ska vi se till att vi kniper alla tre poängen idag.