sön 16 feb Slut
Hockeylag HIF 2
Hockeylag SEG 1
sön 16 feb Slut
Hockeylag WIN 6
Hockeylag STR 1
sön 16 feb Slut
Hockeylag SHC 2
Hockeylag HAN 5
ons 19 feb 19:00
Hockeylag STR -
Hockeylag SHC -
ons 19 feb 19:00
Hockeylag SEG -
Hockeylag WIN -
ons 19 feb 19:00
Hockeylag ESK -
Hockeylag HIF -

9 snabba med Simon Brännvall inför Sollentuna HC vs Enköping

Hemmamatch igen och nu ställs vi mot Enköping, ett lag som inte har levt upp till förväntningarna enligt läktarexperter och sakkunniga i ämnet.
Sollentuna har spelat in 5 poäng hittills och det är vi inte nöjda med. Periodvis spelar vi bra och agerar efter riktlinjerna som ges men under perioder tappar vi skärpa och koncentration som kostar oss baklängesmål och i förlängningen även dyrbara poäng. Spelade matcher läggs till historiken men erfarenheterna tar vi med oss i kommande matcher. Vi är bättre än tabellplaceringen visar och det är ett revanschsuget gäng som kliver ut på SVEAB-Arena på Söndag kl. 16.00 !

Läs vad Simon Brännvall tycker och tänker inför matchen

Hur skulle du summera din egen och lagets insats så här lång ?
Min egen insats så här långt har varit lite upp och ner med både bra och mindre bra prestationer men jag känner att jag har något bra på gång om jag fortsätter att jobba hårt och lyssna på tränarna varje dag. Lagets insats har varit lite svajigt, vi drar på oss alldeles för mycket utvisningar och stressar upp oss, börjar spela svårt och bjuder in motståndarna i matchen lite för enkelt. Själv tycker jag att vi har i truppen i år ett lag som kan slåss om en allettan plats men det gäller att vi börjar göra rätt saker.

Hur ser dina förberedelser ut inför matchen ?
En matchdag börjar med att jag jobbar till 12:00, åker sedan hem och vilar och äter oftast kyckling med ris. Kommer till ishallen vid 17:00 där vi kör en samling, går igenom laget osv, sen så går jag ut och spelar boll och skämtar med lagkamraterna för att inte bli överladdad, sen går jag in, byter om, går in i min egen bubbla och förbereder mig inför isvärmningen och matchen.

Dina reflektioner på matchen mot Wings i onsdags?
Jag tycker vi gör en jättebra 1:a period men i 2:a perioden börjar vi göra fel saker där ute och bjuder in dom i matchen, vi drar på oss för mycket utvisningar osv.  Sen lyckas vi studsa tillbaka i tredje och tycker vi bör sätta dit någon till puck för att ta tre poäng men tyvärr går matchen till förlängning och ett lotteri som Wings lyckas knipa två poäng och vi får nöja oss med ett poäng.

Vilka/Vilken spelare kommer att få sitt genombrott i år ?
Jag tror att #33 Simon Boman kommer att få sitt genombrott i år.

Vilka/Vilken spelare får Enköping se upp med  ?
Enköping får se upp för min kedja med #11 (Wong) #39 (Wink) skratt.

Seriematchen mot Enköping som har haft en tuff inledning , ett tippat topplag av expertisen, vad är dina personliga förväntningar inför matchen och på laget, vad kommer att krävas av er ?

Tror det kommer att bli en jämn match där ute med två lag som vill ta tre poäng och hänga på i toppstriden. Gör vi rätt saker i 60 minuter och håller oss till vårat spel så får Enköping en otroligt jobbig söndag på vallen.

Vad kommer bli avgörande i dagens match?
Powerplay och boxplay

Hur slutar matchen?
Vinst 5-2

Och till sist, vem är seriens bästa domare anser du ?
Utan tvekan, Henrik Flusch !