sön 16 feb Slut
Hockeylag HIF 2
Hockeylag SEG 1
sön 16 feb Slut
Hockeylag WIN 6
Hockeylag STR 1
sön 16 feb Slut
Hockeylag SHC 2
Hockeylag HAN 5
ons 19 feb 19:00
Hockeylag STR -
Hockeylag SHC -
ons 19 feb 19:00
Hockeylag SEG -
Hockeylag WIN -
ons 19 feb 19:00
Hockeylag ESK -
Hockeylag HIF -

Viktor Fagerlund om matchen Vallentuna vs Sollentuna HC

Nästa anhalt i seriespelet leder oss till Vallentuna där vi tar oss an ett svårspelat hemmalag. Sollentunas historik mot Vallentuna har varit lite av karaktären ”upp och ner” när vi kommer till inbördes möten i olika seriesammanhang. Dock har vi haft det väldigt tufft de senaste två säsongerna. Trender är en sak och verkligheten en helt annan och Sollentuna har siktet inställt på att ändra på saken.

#26 Viktor Fagerlund ventilerar sina tankar inför matchen!

Hur skulle du summera din egen och lagets insats så här långt ?
Tycker att vi har öppnat okej. Spelat många bra matcher och haft flera bra perioder, men inte lyckats fått med oss resultatet. Har i stort sätt varit samma matchbild med att vi öppnar stark i första perioderna, men sedan går ner oss då vi blir bekväma och passiva. Matchen mot Enköping var min 4:e match i Sollentuna tröjan och division 1, men känner hitintills att det har gått helt okej. Jobbar på hårt varje dag för att utvecklas och bidra med stabilt defensivt spel till laget.

Vad tycker du är den största skillnaden efter juniorspel i AIK och Västerås. Vad finns det för likheter och skillnader om du jämför med  Sollentuna så här långt ?
De största skillnaderna jag känner är att det är mer strukturerat i seniorhockeyn samt det fysiska spelet. Här är det lite tyngre motståndare man möter med mer smartness för spelet, inte som i juniorhockey då man satsa på att några få skulle göra jobbet för hela laget.

Dina reflektioner på matchen mot Enköping i onsdags?
Enköping har ett riktigt starkt lag och det visste vi innan även fast de var i en svacka på senaste tiden. Som Brännvall förutspådde blev kom denna match att bli avgörande i specialteams. Tror vi hade dubbelt så mycket skott som dem i första och överlag vann skotten markant så gäller bara att vi sätter våra chanser så kommer det här bli bra.

Vilka/Vilken spelare kommer att få sitt genombrott i år ?
Jag tror att #23 Alfons Nordberg och #24 Lukas Tillberg kommer ha riktigt bra säsonger.

Vilka/Vilken spelare får Vallentuna se upp med  ?
Vallentuna kommer att få se upp med Simon Brännväll, Fredrik Wink, Elias Lindskog och Simon Boman.

Seriematchen mot Vallentuna och ett ”lokal-derby” som brukar vara svåra att knäcka för Sollentuna, vad är dina personliga förväntningar inför matchen och på laget, vad kommer att krävas av er ?
Kommer att bli en bra match, Vallentuna kommer från 3 raka så ska bli riktigt roligt och åka dit på derby och chocka dem med högt pucktempo samt vårt aggressiva och tuffa spel.

 Vad kommer bli avgörande i dagens match?
Släppa puck, korta byten, högt tempo och inga onödiga utvisningar.