Elias Lindskogs tankar inför serievändningen

Halva serien spelad och Sollentuna ligger på en 8:e plats. Serietabellen och resultaten ljuger sällan, vi vet att vi har mera att ge och bara vi spelar vårt spel i 60 minuter så finns det stora möjligheter att ta poäng av alla lagen i serien.
Det finns ingen anledning att ”gråta över spilld mjölk” men däremot ska vi ta lärdom av våra brister och jobba på det som individ och grupp. Serien vänder på söndag och vi tar oss an Hudiksvall som innehar serieledningen, för Sollentuna gäller det att hitta sitt spel igen och bryta den negativa trenden på förlustmatcher om vi ska ha en möjlighet på det övre strecket för spel i AllEttan.

Läs vad snabbskrinnaren #18 Elias Lindskog tycker och tänker inför matchen mot Hudiksvall.

 1. Hur skulle du summera din egen och lagets insats så här lång?
  Jag tycker att det har varit lite upp och ner, både ifrån lagets och min egna sida. Vissa matcher ser det riktigt bra ut och andra mindre bra. Vi behöver hitta en högre lägstanivå för att kunna kämpa om platserna runt ”strecket”.
  Kort sagt så finns det väldigt mycket mer att ge.
 2. Hur ser dina förberedelser ut matchdagen ?
  Det brukar inte vara några särskilda förberedelser utan ganska varierande på matchdag. Ser bara till att käka ordentligt innan match oftast i sällskap av någon eller några ifrån laget.
 3. Dina reflektioner på matchen mot Huddinge i onsdags?
  Vi gör en väldigt blek insats sist mot Huddinge där vi aldrig kom upp i nivå och låter dem diktera i stort sett hela matchen. Spelar vi likadant på söndag blir det en jobbig eftermiddag.
 4. Vilka spelare i Sollentuna har överraskat positivt på dig så här långt? Jag tycker målvaktsspelet har varit riktigt positivt. Båda våra målvakter har spelat bra såhär långt. Jakob Bälter storspelade förra matchen och Ben har varit väldigt bra ifrån dag ett.
 5. Vilka spelare får Hudiksvall se upp för?
  Brukar alltid vara lite grinigt och grisigt emot Hudik, såna matcher älskar #19 Johan Fredriksson han får dom se upp för, #24 Lukas Tillberg ser ut att ha siktat in sig så han blir också farlig!
 6. Hudiksvall i nästa match, hur ska vi kunna ta poäng från de ? Vad är din känsla inför mötet? Vad kommer att krävas för att gå segrande ur striden?
  Det kan bli roligt på söndag om vi vågar spela vårt spel och inte slår ifrån oss pucken så fort vi blir osäkra. Tar vi för oss därute har vi en bra chans. Samtidigt så kan det bli en jobbig match väldigt fort om vi inte är med ifrån start.
 7. Vilka avgörande faktorer kommer att påverka utgången av matchen?
  Den som gör minst misstag!
 8. Hur slutar matchen?
  Vinst 3-2

Och till sist, vem är seriens bästa domare anser du?
Emil Netz! En utav dem få man kan ha en vettig diskussion med !