Säsongen över för Borlänge Hockey

BOR – MAR  (3-9) (swehockey.se)

Efter 2 raka förluster på bortaplan mot Mariestad hade BHF kniven mot strupen med att försöka vinna 3 raka matcher. Chans till revansch med 2 hemmamatcher men det tog slut redan i den första.

Trots en spelmässigt relativ jämn första period var det gästerna som visade varför man spelat i AllEttan och varför BHF kommer från fortsättningsserien. Man gjorde 0-1 knappt 4 minuter in i matchen och fyllde sedan på med ytterligare 2 innan perioden var över.

Ridå ner direkt i inledningen av den andra då man gjorde 0-4 och matchen och matchserien var således över.

Mackan Andersson hann visserligen reducera till 1-4 men gästerna var betydligt bättre och gick ifrån till 1-8 i perioden.

Den sista perioden vann BHF med 2-1 och till slut skrevs slutresultatet till 3-9 och säsongen är därmed slut.

Trots nederlaget har BHF gjort en fin säsong med tanke på detta unga lag som var rejält nederlagstippade inför säsongen. Men en fin vår där man vann den norra fortsättningsserien är ändå ett steg i rätt riktning för föreningen och förhoppningsvis kan dessa unga killar som fått spela denna säsong ta ytterligare kliv i sin utveckling.

Vi tackar alla inblandade och publik för denna säsong och ses återigen till hösten för säsongen 2023/2024.