Uppdatering av läget i truppen

Säsongen har satt igång och A-Laget har varit återsamlande i två veckors tid. 

Första veckan bestod av fys och tester samt att börja sätta rutiner. 

Andra veckan gjorde laget den efterlängtade premiärveckan på is. Likt varje säsong fylls första veckorna med hög energi och vilja att få allt att kännas som vanligt igen. 

Något som inte är som vanligt är att nummer 19, Matthias ”Brallan” Sundberg inte återfinns under säsongsstarten. ”Brallan” har meddelat oss att han har svårigheter att få livspusslet att gå ihop och det har vi full förståelse för. Saker kan förändras på sikt så vi behåller en öppenhet mellan parter för att se om nummer 19 kan återfinnas i THH tröjan. 

Matthias som gjort hela 88 poäng på 119 matcher har varit en central del i Tyresö/Hanvikens framgång de senaste säsongerna. Han har varit speldosan i alla de framgångsrika formationen han varit en del av, gång på gång har man imponerats av hans briljanta spelförståelse. 

Oavsett vad framtiden utvisar så vill vi rikta en stort tack till Brallan för hans insatser! 

Vi har sedan tidigare tagit avsked av Joel Thulin, Ludvig Georgsson, Chase Phelps, Niclas Puikkonen, Theodor Karlunden, Fredrik Schlyter, Oscar Kellerstam samt Gabriel Åhs. Vi tackar för era insatser i THH samt önskar er allt lycka till i era framtida karriärer.