Publikinformation

Den 9 september spelar vi vår första hemmamatch i Fontanahallen under Hanvikendagen! Här följer lite praktisk information gällande försäsongs biljetter, säsongskort, ordinarie biljetter samt säkerhetsföreskrifter. 

Alla träningsmatcherna vi arrangerar kommer att vara fritt inträde på, varmt välkomna! Vi kommer även sända matcherna på SvenskHockeyTV, dock utan kommentator. Vi återkommer med länk till respektive match. 

Säsongskort för alla Tyresö Hanvikens Hemmamatcher under säsongen 23/34 finns att köpa till det förmånliga priset av 1200 kronor. Korten kommer att finnas till försäljning i entrén innan nedsläpp under träningsmatcherna i Tyresö Ishall samt under premiären den 4/10. Betalning sker med swish alternativt med kontanter. 

Biljetter under säsongen 23/24 köps endast i entrén, således inga förköp. 

• Biljettpris 120 kr för vuxen

• Pensionärer samt THH ledare i klubbjacka 50 kr

• Barn och ungdom under 16 år fritt inträde. 

Svenska Ishockeyförbundet, tillsammans med ligaorganisationerna SHL, SDHL, Hockeyallsvenskan och Hockeyettan, jobbar ständigt för att evenemangen ska vara så säkra och trygga som möjligt. Med bakgrund av nya myndihetsrekommendationer införs nu ett antal trygghetsstärkande åtgärder i samband med evenemang arrangerade av ovanstående organisationer.

Detta innefattar bland annat visitation av samtliga åskådare, samt ett förbud mot införande av större väskor.

Åtgärderna implementeras skyndsamt av samtliga arrangörer och gäller tills vidare.