Tobias Ericsson klar för Vallentuna 2019/20

IF Vallentuna BK Hockey kan idag stolt presentera en riktig stjärnvärvning med meriter från både SHL och HockeyAllsvenskan.
Hemmasonen Tobias Ericsson vänder efter 14 säsonger hemåt till sin moderförening efter en lång karriär i bl a AIK, Mora, Malmö, Leksand och Modo.
“Med sina 41 matcher i SHL och 507 (!) matcher i HockeyAllsvenskan är det inte bara en skicklig hockeyspelare, utan också en ledare, som ansluter till oss. Tobias är med sina 32 år fortfarande i sin prime, framför allt eftersom att han kan spela både back och center tack vare hans erfarenhet och smartness. Efter att ha burit kaptensbindeln i Mora och varit assisterande i Malmö är vi övertygade om att Tobias kommer att tillföra mycket i omklädningsrummet”, säger sportchefen Lasse Billing.
-Han kommer göra vårt lag bättre både på och utanför isen säger tränare Charlie Themaenius. Vi har ett ungt lag, fortsätter Charlie, men har fått in en av seriens bästa backar. “Tobbe” är en stabil back med erfarenhet från högre divisioner avslutar Charlie.
Välkommen hem till Vallentuna Tobias!