sön 16 feb Slut
Hockeylag BOD 3
Hockeylag HHC 4
sön 16 feb Slut
Hockeylag KIR 3
Hockeylag OIK 5
sön 16 feb Slut
Hockeylag PIT 3
Hockeylag LIN 1
sön 16 feb Slut
Hockeylag TEG 3
Hockeylag BHF 5
sön 16 feb Slut
Hockeylag VSB 4
Hockeylag VBK 0
ons 19 feb 19:00
Hockeylag PIT -
Hockeylag KIR -
ons 19 feb 19:00
Hockeylag TEG -
Hockeylag BOD -
ons 19 feb 19:00
Hockeylag LIN -
Hockeylag BHF -
ons 19 feb 19:00
Hockeylag OIK -
Hockeylag VSB -
ons 19 feb 19:00
Hockeylag HHC -
Hockeylag VBK -

Inför matchen mot Enköping!

Några snabba frågor med vår kapten #17 Marcus Andersson:
 
Det känns lite som att ni har svårt mot de på papperet svagare lagen där ni ska föra matchen, vad beror det på tror du?
 
“Håller delvis med om det. Tror att vi ibland gör det lite för svårt och tänker att vi ska spela på ett annat sätt i de här matcherna, lite mer på chans. Då tappar vi lite av det spel vi vill ha. Samtidigt så tror jag att en enklare förklaring är att alla lag är ganska jämna, och att det inte finns några givna matcher, även om det kanske kan se ut så för den som kollar i tabellen. Vi har sett i inledningen att alla lag kan slå alla.”
 
Enköping har bara vunnit en match men det har varit tajt i målprotokollet i nästan alla deras matcher, hur ska ni spela föra att ta tre poäng?
 
“Med full fart direkt från nedsläpp så att vi tar kommandot i matchen. Då brukar resten lösa sig. Alla lag har ju en spelidé de försöker följa, men det kanske viktigaste som lag är att gå ut direkt i matcherna och visa att det ikväll är vår spelidé som gäller.”
 
Din formation har tillsammans stått för 20 poäng hittills vilket är starkt, vad ska ni göra för att upprätthålla detta fina facit?
 
“Nja, mot slutet har vi hjälpt varandra bättre på isen och lyft spelet något, men vi kan ju mycket mer. Tror vi kan vara lite mer avslappnade och inte oroa oss över att allt inte känns perfekt efter sex omgångar. Vi är nog några som har lite mer i oss, men då är det grymt kul att se att flera andra spelare och formationer har klivit fram och hjälpt laget på ett så bra sätt.”
 
Tack för dom orden Marcus, nu ses vi alla i hallen i morgon onsdag 19.00.