fre 06 dec Slut
Hockeylag HHC 1
Hockeylag STR 2
fre 06 dec Slut
Hockeylag ESK 3
Hockeylag HIF 2
fre 06 dec Slut
Hockeylag VRH 1
Hockeylag VBK 2
sön 08 dec Slut
Hockeylag SEG 2
Hockeylag HAN 6
sön 08 dec Slut
Hockeylag VSB 7
Hockeylag SHC 2
sön 08 dec Slut
Hockeylag HUD 7
Hockeylag WIN 1
ons 11 dec 19:00
Hockeylag HAN -
Hockeylag HHC -
ons 11 dec 19:00
Hockeylag WIN -
Hockeylag SEG -
ons 11 dec 19:00
Hockeylag SHC -
Hockeylag HUD -
ons 11 dec 19:00
Hockeylag VBK -
Hockeylag VSB -
ons 11 dec 19:00
Hockeylag HIF -
Hockeylag VRH -
ons 11 dec 19:00
Hockeylag STR -
Hockeylag ESK -

Inför Vallentuna – Hammarby söndag 1 december.

Vi fick en pratstund med Vallentuna fostrade #13Wilhelm Stoor inför söndagens viktiga match mot Hammarby med nedsläpp kl 16.00.

 

”Spöket” Hammarby kommer till ladan på söndag, hur har uppladdningen sett ut?

-Vi har tränat på som vanligt och kommer väldigt revanchsugna från matchen mot Enköping. Vi vet att vi måste vara påslagna och att det bara är tre poäng som gäller.

Vad skall ni göra för att tvinga ner Hammarby denna match?

-Förlita oss på vårat spel. Vi vet vad vi är kapabla till när vi spelar som vi ska. Det är även viktigt att vi har tålamod och vågar spela avslappnat, lägena kommer att komma så det är ingen idé att stressa upp sig

En gammal Vallentuna bekanting, Viktor Thim har kritat på för Hammarby, Vad tror du om den förstärkningen? Han har ju öst in mål i Viggan i div 2 under 2 säsonger.

-Han var här innan jag kom tillbaka så jag har ganska dålig koll, men han verkar gjort en del poäng så vi får ha lite extra koll på honom.

Vad blir Hammarbys viktigaste gameplan i matchen tror du?

-Lägger inte så mycket energi på det men kan tro att de fokuserar en del på försvarspelet och kontringar. Vi har många skickliga spelare och ett vasst anfallsspel som de säkert vill sätta stopp för.

Vinst på söndag innebär fortsatt kamp om Allettan platsen. I ESK matchen fick ni jaga i underläge men när ni gjort första målet så har ni väldigt bra vinst statistik, 71.43%. Hur viktigt blir det mot ”Spöket” att sätta första pucken i mål?

-Det är alltid skönt att göra första målet. Det släpper lite på anspänningen och man vågar spela ut mer. Sen får vi ha i åtanke att vi visat en stark moral många gånger i år där vi hämtat upp underläge. Senast mot Enköping hämtade vi upp ett 3-1 underläge med 5 minuter kvar. Det ledde tyvärr inte hela vägen men att släppa in första målet betyder definitivt inte en förlorad match för oss

Vem blir matchvinnare i Vallentuna dressen i söndagens match?

-Vi har många olika matchvinnare som kan kliva fram i viktiga lägen. Men skulle säga #4Isak Andersson. Han har varit het i protokollet på senaste tiden så han kommer säkert vara det igen på söndag.