Vinst borta mot Visby

En skön seger som ger spänning in i sista omgången.
Det blev ett riktigt ”Fredagsmys” för Vallentuna i bortamatchen på ön. Grattis till hela laget och vinst med 2-1 och stor glädje efter slutsignalen.
Vi lyssnar med Oskar Söderberg efter matchen och som själv inledde målskyttet genom kvitteringen till 1-1 och du nämnde inför matchen att jobba hårt, göra ett mål mer och inte krångla till det mer än så. Vad rätt du fick, kommentar!
-Jaa det var 3 väldigt sköna poäng, grym laginsats från början till slut, precis som jag nämnde så var Jirhage en stor faktor till att vi gick med oss dessa poäng hem.
Ni hade kniven på strupen och ni gjorde verkligen en bra match över tre perioder, speciellt i sista där ni dödar utvisningar och styr spelet i er favör. Ta oss igenom matchen.
-En lite passiv start från våran sida, tror båtresan satt kvar i benen i först perioden.
Efter kvitteringsmålet började vi ta över matchen mer och mer och fick tillslut vårt ledningsmål från Gurra Jansson och efter det så försökte vi stänga matchen och det lyckades vi med.

-Om jag säger att det var en av säsongens bästa matcher, hur var matchplanen?

Det var en grym insats från samtliga. Planen var att vinna, vi visste att vi behövde få med oss dessa poäng för att kunna ha någon chans på Allettan och vi spelade väldigt disciplinerat vilket ledde till 3poäng.
Nu är ni åter i förarsätet på femteplatsen och vi blickar fram till onsdagens match mot Väsby som garanterat kommer att bli ett hett derby med mycket karaktär och viktiga poäng på spel, hur laddar ni fram till dess?
-Vi tar helgen och vilar upp oss för att komma tillbaka fräscha till träningen på måndag. Vi vet vad som krävs från oss för att kunna ta poäng mot Väsby och sen så får vi hoppas att övriga resultat går med oss.