Vännäs: Inför Lejon hemma

Under onsdagskvällen gästar SK Lejon Vännäs Ishall, där vi tillsammans med ICA Vännäs har en familjedag. 

Lagen har mötts fyra gånger tidigare under säsongen. Den första matchen vann Vännäs med hela 8-2, men de tre övriga har Lejon dragit det längsta strået, så VHC jagar ikväll revansch.

– Det ska bli väldigt roligt att kliva in i avslutningen av säsongen. Vi har sex perioder kvar och det känns som vi är på rätt väg och det är en väldigt positiv känsla i gruppen. Det gäller nu att att alla anammar känslan, oavsett position, att vilja gå ut och tävla för att vinna matchen. De två avslutande matcherna är så viktig för känslan i gruppen inför sommaruppehållet, säger tränare Jesper Jäger.

Läget i laget är något annorlunda jämfört med mot Kalixmatchen. Backarna Gabriel Munck, sjukdom och Adam Berglin, som fick ett skott i ansiktet förra matchen, och Jakob Stenling, skada, saknas. Tillbaka i laget är lagkapten Johan Örnberg samt att Mathias Wikström gör säsongsdebut efter skada. Detta gör att J20-backen Gustav Israelsson får fortsatt förtroende och Carl Weinehall och Elias Ewertzh lyft upp igen.
På forwardssidan saknas Viktor Burman, som är utlånad till Björklövens J20 samt Jonathan Tellström som har en match kvar på sin avstängning.

Matchen startar 19:00 och i vanlig ordning sänds den, ni hittar sändningen här.