Forwardsduo ansluter

Med mindre än en vecka kvar till fortsättningsserien har VHC idag glädjen att presentera två tillskott till truppen. Forwardsduon Emil Broed och Tim Palmberg ansluter till svartgult.

Emil Broed ansluter närmast från Järfälla där han haft en lyckad säsong och gjort hela 29 mål på 15 spelade matcher. Broed kommer lånas ut till VHC till och med 31 januari.

Tim Palmberg har inlett denna säsong i Div 2-laget Orsa och har dessförinnan en bakgrund i Linden Hockey och Mora IK. Även Palmberg kommer från en stark poängmässig säsong med 29 poäng på 13 spelade matcher. Palmberg har skrivit på för resterande del av säsongen.

Jonas Norman kommenterar nyförvärven:

”Skönt att få dessa offensiva pusselbitar på plats. Framförallt för att spetsa vår forwardssida, men också för att täcka upp för de skador som vi ådragit oss.

Emil gjorde ett uppskattat inhopp hos oss ifjol under sina matcher med oss. Vi är glada att vi nu kan använda honom en längre period. Emil är en forward med bra storlek, rutin och näsa för målet. Vi är väldigt tacksamma att Järfälla lånar ut Emil till oss.

Tim är en kreativ och mönsterbrytande forward som även har en bra intensitet i sitt spel. Vi har fört dialog med honom ända sedan förra säsongen och är glada att vi äntligen kunnat hitta en lösning.”

Duon ansluter till laget under mellandagarna och kommer finnas tillgängliga för spel när serien drar igång den 28 december.